Olimpiadele de limba și literatura română 2023

Ca în fiecare an școlar, elevii au participat cu însuflețire la concursurile școlare și extrașcolare specifice disciplinei limba și literatura română.

Olimpiada de limba și literatura românăOLLR– a provocat un număr mare de participanți din școala noastră, respectiv 30 de elevi. Toți au obținut rezultate frumoase, participarea, în sine, fiind primul merit și câștig al fiecărui elev. Dintre aceștia, ne mândrim mai ales cu:

Pop Alia Maria, clasa a VIII-a C, prof. Gabriela Pop, Premiul al treilea- faza județeană, calificare și participare la etapa națională.

Marian Larisa, clasa a VIII-a B, prof. Alexandrina Răzor, Mențiune- faza județeană.

Pintea Cristiana, clasa a VIII-a B, prof. Alexandrina Răzor, Mențiune- faza județeană.

Cristea Elena, clasa a VI-a C, prof. Ioana Gîmbuțan, Mențiune- faza județeană.

Irimieș Patricia, clasa a VI-a D, prof. Gabriela Pop, Mențiune- faza județeană.

Bâldea Elena, clasa a V-a A, prof. Livia Copaciu , Mențiune- faza județeană.

Micloș Mara, clasa a V-a E, prof. Gabriela Pop, Mențiune- faza județeană.

La Olimpiada interdisciplinară Cultură și spiritualitate românească ne-a reprezentat eleva Pop Alia Maria din  clasa a VIII-a C, prof. Gabriela Pop (lb.rom), prof. Băgăcian Luminița (religie), care a obținut Mențiune, clasându-se a IV-a la nivel județean.

Olimpiada Lectura ca abilitate de viațăOLAV– a stârnit interesul multor „călători în lumea cărților”. Eleva Mureșan Maia din clasa a VI-a D, prof. Gabriela Pop, a obținut Mențiune- faza județeană.