Proiectul “Trec la gimnaziu”

Pe parcursul semestrului al II-lea, elevii claselor a IV-a au făcut cunoştinţă cu o parte din viitorii lor profesori şi au stabilit, împreună, că în clasa a V-a va fi foarte bine!
Este firesc să avem întrebări, să avem emoţii- atunci când ne gândim la trecerea înspre ceva nou, necunoscut în mare parte. Însă trebuie să avem încredere în cei ce ne vor îndruma. Am descoperit că profesorii sunt prietenoşi, întelegători, haioşi, dornici de a realiza lucruri interesante împreună şi a descoperi ce e mai bun în fiecare din viitorii elevi de clasa a V-a. În plus, vor fi multe surprize pentru micii noştri absolvenţi : Festivalul Toamnei, Târgul de Crăciun, Săptămâna Prieteniei, proiecte diverse, Consiliul Elevilor etc.
La începutul acestei ultime săptămâni, copiii din clasele a 4-a au fost invitaţi, de doamna profesoară de educaţie plastică Elena Potra, la o expoziţie de poveste… şi o acadea.
Expoziția din această săptămână ”vorbește” despre ”Minunata lume a copilăriei”, a fost realizată de elevii claselor gimnaziale şi este dedicată, în special, elevilor absolvenți ai claselor primare, cu multe felicitări și urări de bine.
Ne vedem cu bine în clasa a V-a!

390

Alte articole

LA MULȚI ANI!
În așteptarea sărbătorilor…
La mulți ani, România!