Festivalul toamnei este un proiect inițiat ce către Consiliul Elevilor școlii noastre aflat la cea de a treia ediție.

Activitatea, care implică toate clasele de nivel gimnazial alături de profesorii diriginți, s-a desfășurat pe perioada săptămânii  29 octombrie – 2 noiembrie. Elevii au fost încurajați să iși folosească creativitatea și au decorat atât ușile cât și sălile de clasă cu decorațiuni alese sau create de ei în cadrul concursului “Cea mai frumos și creativ decorată sală de clasă” la care toate clasele au fost premiate, marii câștigători fiind elevii clasei a VIII-a D. Din juriu au făcut parte doamna director profesor Camelia Sîncrăian Pop, doamna profesor de educație plastică Elena Potra și doamna bilbliotecară Laura Hinteuaru.

Ultima zi a Festivalului a adus parada costumelor, tombola, cântecul și dansul în sala de sport. Elevii fiecărei clase au defilat îmbrăcați în costume ce reprezentau personaje din povești, desene animate sau filme. Din partea profesorilor prezenți au primit bomboane, iar clasa cu cea mai mare cantitate, a V-a B, a fost desemnată câștigătoare. Tot aici, copiii au cântat și dansat alături de invitați speciali. Tombola a fost cea care, la final, a adus multe zâmbete pe buzele tuturor.

Un astfel de proiect oferă o bună alternativă pentru petrecerea timpului liber lucrând în echipă, cooperând și promovând voluntariatul.

Coordonator: Consiliul Elevilor

497

Alte articole

Târgul de Crăciun
Donăm pentru un zâmbet de copil
Decorăm împreună de Crăciun