Devenit deja o tradiţie în scoala noastră, festivalul s-a derulat anul acesta, pe parcursul săptămânii “Şcoala altfel”. Au participat toate clasele gimnaziale si ne-am bucurat să-i avem alături şi pe colegii noştri din clasele a IV- a B şi a IV-a E, precum şi pe vizitatorii din clasele I şi pregătitoare.

Ne bucurăm în fiecare an de creativitatea copiilor, de spiritul lor antreprenorial. Pe standurile claselor au fost expuse de la tradiţionalele  coşuri cu fructe şi legume de sezon sau borcane cu murături, zacuscă şi dulceţuri, până la gogoşile bunicii, dovleac copt, decoraţiuni hand-made, jocuri traditionale cu castane, dar şi jocuri in realitatea virtuala, chiar si o “Roată a norocului”! Distracţia a fost completată de nelipsita tombolă,  organizată de Consiliul Elevilor, de muzică şi dans. În  fiecare an descoperim elevi  talentaţi la acest festival. Anul acesta Maia Socaciu, din clasa a VI-a C, viitoare interpretă de muzică pop de succes, ne-a încântat cu vocea ei. Un colţ aparte a fost “Photo Corner” dedicat  fotografiilor, pregătit cu mult bun gust de profesoara noastră de educaţie plastică, doamna Elena Potra.

A fost multă bucurie pe feţele participanţilor. Ne dorim să fi adăugat o pagină plăcută în caietul de amintiri al elevilor noştri şi să contribuim la întărirea ideii de comunitate a Şcolii “Ion Creangă”.

445

Alte articole

Pe cărări de munte…
La mulţi ani Armatei Române!
Intalnire cu traducatorul operei lui Roald Dahl