Bobocii clasei pregatitoare D (profesor Profira Rusu) de la scoala noastra au avut ocazia sa ii cunoasca mai indeaproape pe colegii lor mai mari. Elevii claselor a III-a C (profesor Margareta Pascu), a III-a D (profesor Camelia Gaz) si a III-a E (profesor Ioana Chircev) le-au aratat celor mici cat de multe lucruri frumoase pot fi invatate la scoala, mai ales cand esti pasionat si vrei sa muncesti:

Clasa a III-a D ne-a prezentat o parte din sceneta in limba engleza “The short necked giraffe” , cu care au castigat mai multe premii la Spectroniada de Teatru, in 25 mai 2019.

Clasa a III-a C a citit pe roluri hazliul text al lui Octav Pancu-Iasi “Cum se numeste pomul care face ciori?”.

Sapte elevi din clasa a III-a E i-au invatat cum sa deseneze arici, bursuci si lupi, pe baza unor etape simple, usor de inteles pentru cei mici.

Din discutii libere, copiii au avut ocazia sa isi faca mai usor prieteni, sa observe cat de diferiti suntem intr-un grup atat de mare de elevi, cum putem sa legam relatii colegiale intre noi, indiferent de cat de diferiti suntem. Au observat ca ne diferentiem prin: culoarea parului, locul nasterii, varsta… Avem aceleasi pasiuni, aceeasi mancare preferata, aceleasi greutati la scoala, aceleasi bucurii…. si, cu toate acestea, ne putem intelege si convietui frumos la scoala. Copiii au promis ca le vor da exemplu si celorlati (copii sau adulti) de cum poti lega prietenii frumoase si cu cei diferiti de tine.

362

Alte articole

Procedurǎ vizualizare lucrǎri evaluare naƫionalǎ
Clasa a VIII-a C la final
Informatii evaluare nationala 2020